80RN 70 83 l-l4CK3R
Laman ini direka khusus bg memudahkan pelayar2 internet yg berminat perihal dunia hackers dan booters utk mencari sedikit sebanyak pengalaman dan pengetahuan disini.Mngkin ramai diluar sana yg merasa sukar utk menemui laman hack atau info mengenainya.Kerna itulah laman ini dicipta.Utk keterangan lanjut,anda boleh melawati link2 yg saya sediakan disini.Diharap info2 serta tutorial yg ada dihalaman ini dpt membantu anda.Juga anda boleh menilai sejauh mana kekebalan sistem sekuriti pada sistem anda dan apa yg mampu dilakukan oleh hackers terhadap sistem anda.Laman ini akan dikemaskini dr masa ke semasa dgn memasukkan elemen2 yg berkaitan.Bg setiap komen atau cadangan anda boleh e-mail trus kepada s_atkong@yahoo.com(pahang:2 chatter)
satkong music
i know what u did
How To Boot:plizz respect each other
supported by












































































visitors
hack rapidshare download
Wednesday, August 6, 2008
tgh sdap2 donlot(rapidshare)tetiba error...overlimit.spoil tulgelakguling
so sini aku bgtau slh 1 cara nk truskan proses donlot tu...no limit.
bk command prompt, copy paste kod di bwh ni:

@echo off

echo ipconfig /flushdns
ipconfig /flushdns
echo ipconfig /release
ipconfig /release
echo ipconfig /renew
ipconfig /renew
exit

aku try tp xleh..maybe psl aku pkai ip address automatically.so kalu korg pkai manual ip cb try trick ni..tp aku bese pkai trick lama...mudah dan berkesan...

close firefox pas2 clear cookies psl cookies tu lah punca utama xleh nk sambung donlot.aku ada rapidshare premium crack account..tp baru2 ni aku test id je btul tp password salah (generate),
nnt aku try lg bl free..kalu ok..aku upload kat sini.

__\m/(>_<)\m/__
posted by Satkong@Underground @ 9:43 PM  
test
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
About Me

Name: Satkong@Underground
Home: kuantan, pahang, Malaysia
About Me:
See my complete profile
Previous Post
For All Booters n Hackerz USE AT UR OWN RISK
other sites
h4ck world's private web cams and control it
my prenz blog
upload by me
© 2005 satkong@underground Blogspot Template by d4rkk1ll3r