80RN 70 83 l-l4CK3R
Laman ini direka khusus bg memudahkan pelayar2 internet yg berminat perihal dunia hackers dan booters utk mencari sedikit sebanyak pengalaman dan pengetahuan disini.Mngkin ramai diluar sana yg merasa sukar utk menemui laman hack atau info mengenainya.Kerna itulah laman ini dicipta.Utk keterangan lanjut,anda boleh melawati link2 yg saya sediakan disini.Diharap info2 serta tutorial yg ada dihalaman ini dpt membantu anda.Juga anda boleh menilai sejauh mana kekebalan sistem sekuriti pada sistem anda dan apa yg mampu dilakukan oleh hackers terhadap sistem anda.Laman ini akan dikemaskini dr masa ke semasa dgn memasukkan elemen2 yg berkaitan.Bg setiap komen atau cadangan anda boleh e-mail trus kepada s_atkong@yahoo.com(pahang:2 chatter)
satkong music
i know what u did
How To Boot:plizz respect each other
supported by












































































visitors
Share Experience n skill here
Sunday, August 17, 2008
come to papa....


http://cyberofmisery.heavenforum.com/

register dl ek ..pada yg x tau..pas register tu..trus bk email...bk folder cyberofmisery..klik link dlm tu utk aktifkan account..pas2 korg leh login msuk forum ni...pasni aku dah kurang post info kat blog ni...nk info or disscuss apa2..join me ok.

administrator: Satkong
posted by Satkong@Underground @ 8:48 PM   1 comments
hack rapidshare download
Wednesday, August 6, 2008
tgh sdap2 donlot(rapidshare)tetiba error...overlimit.spoil tulgelakguling
so sini aku bgtau slh 1 cara nk truskan proses donlot tu...no limit.
bk command prompt, copy paste kod di bwh ni:

@echo off

echo ipconfig /flushdns
ipconfig /flushdns
echo ipconfig /release
ipconfig /release
echo ipconfig /renew
ipconfig /renew
exit

aku try tp xleh..maybe psl aku pkai ip address automatically.so kalu korg pkai manual ip cb try trick ni..tp aku bese pkai trick lama...mudah dan berkesan...

close firefox pas2 clear cookies psl cookies tu lah punca utama xleh nk sambung donlot.aku ada rapidshare premium crack account..tp baru2 ni aku test id je btul tp password salah (generate),
nnt aku try lg bl free..kalu ok..aku upload kat sini.

__\m/(>_<)\m/__
posted by Satkong@Underground @ 9:43 PM   0 comments
client killer-booter

ni slh 1 mesin bom yg latest...masih bleh pkai (pada ari yg aku post ni)..aku dah check.

nk download..mcm beselah..sila ke....

p/s*sembahtlg jgn bom org x tentu psl, gunakan bl perlu...nk test..test la kat pc/id sndr.


__\m/(>_<)\m/__
posted by Satkong@Underground @ 9:26 PM   0 comments
crack trial program
volla,
kalu korg ada software yg korg suka tp trial plak dah.15 hari lah, 30 hari lah....mesti korg bengang kan...
jgn buang..guna trus smpai bl2 yg korg suka.ada crack tuk program yg trial.
aku dah upload tuk korg.tp sblom korg dpt download..aku nk ajak men ckitgelakguling
aku buh password..kalu korg dpt cari atau pk password tu korg leh lah dpt program ni..
aku bg KLU ekihikhik..klu dia...password dia ada dlm blog aku ni..bkn nk buang masa korg(kalu free korg carilah). aku pnh download 1 file dl tp dia bg password..pas2 suh aku pk password tu.wakakaka.dia bgtau ada dlm folder yg dia bg bl aku extractgelakguling...3 ari 3 mlm aku cb trace..jmpa gak, mcm sial password dia..hahaha. cm yg ni aku nk men mcm dia gak cm aku ubah ckit jln cter dia..jgn cr aku tnya password kgelakgulingnk tau password dia,.carilahsendirigelakguling

download:
http://www.2shared.com/file/3714673/67c2102a/CKLK381.html

__\m/(>_<)\m/__
posted by Satkong@Underground @ 5:41 PM   1 comments
remote webcam (mari skodeng)



ni 1 lg program yg pnuh ngan virus(yg ni trojan)...harap maklum..sumer hack tools/program mengandungi virus(kalu xder virus x jd keje).yg beza cm tahap virus tu samaada coding nyer mudah dikesan oleh AV atau sukar dikesan.ada yg 99% undetectable..cth :heaven gates/real vnc.
tp yg remote webcam ni mmg 99%detectable..kalu nasib korg baik..minah ke mamat tu x update AV or AV chokia..x detect la.
yg server tu korg leh send kat org tu(mangsa)...remote tu install dlm pc korg.
tp kalu korg exploit mangsa tu(perdaya mngsa tuk klik server tu)ada cara dia
psl aku bese wat dlsetan.bind kan server tu ngan mana2 file yg korg nk guna file binder.
cth:korg bind kan dgn lagu ke movie ke...dan rename server tu ke nama lagu/movie tu..pas2 send.
aku x pnh try software ni..tp aku pnh try software len yg sama je lbih kurg dgn yg ni...dan mmg jd.yg ni aku x test lg...tp sumer basic hack prgram lbih kurg sama...
sekian.
*last warning: hati2 kawan...program ni mmg ada trojan.kalu x sanggup..jgn download(aku x tanggungjawab)gile

server--http://www.2shared.com/file/1835922/c25b043d/remote_webcam_server.html
remote--http://www.2shared.com/file/1835916/ee1b93e7/remote_webcam_cliente.html

__\m/(>_<)\m/__
posted by Satkong@Underground @ 5:12 PM   0 comments
JPS virus maker


ermm..lama x update blog ni...bz ckit.ni mnda yg aku nk post tuk ari ni(jps maker).
perhatian!....virus ni akan serang system32 dan registry...hati2 men ngan natam ni.
korg leh rename nama server tp jgn tkar nama file tu..kalu x virus tu x berfungsi.
untuk download sila ke kolum upload by me.


__\m/(>_<)\m/__
posted by Satkong@Underground @ 4:48 PM   0 comments
Angry ip_scanner
Wednesday, July 9, 2008
posted by Satkong@Underground @ 4:24 PM   0 comments
A hacker enjoys exploring the details of computers......
A hacker enjoys exploring the details of computers and knows how to stretch their capabilities. Hackers enjoys learning the details of programming systems and loves to stretch their capabilities, as opposed to most users who prefer to learn on the minimum necessary.

Do we really understand the term “hacker”? There is a thin digital line that divides the hacker that most digerati knows and the hacker (who are more aptly termed as crackers) that other common technical people refer too.

Computer pirates, cybernetic criminals, technology experts at the service of any cyber-gang or cyber-terrorists are some of the terms associated with the so called “hackers”. Despite all that, “Hacker” seems to garner much more meanings than the online community is ready to accept.


Linus Torvalds (the Linux operating system creator) said that Linux hackers work on it because they feel it’s interesting and attractive.Pekka Himanem in his book (The Hacker Ethic and the Spirit of the Information Age) said that for hackers, programming, software developing and computers are very interesting things. Hackers like to play with intelligence. They like to break all the rules (not necessarily doing something bad). Hackers are motivated and driven by the challenge of something harder because they continually want to show how good, smart and intelligent they are.

in their hacks and not for the money they can get. Money isn’t the principal goal for them. Hacker is applied almost to every activity or discipline you do. For instance, you can be an automobile mechanic and be a hacker, you can be a dentist and be an expert (a hacker) on this career, you don’t need to have available high technology or computer softwares, you just need to be a passionate genius or expert in any area.

Bob Bickford, a computer and video guru said for Micro Times on December 1986, “A Hacker is any person who derives joy from discovering ways to circumvent limitations”.

Regrettably, the terms hacker and hack are marked by a controversy with a bad and good connotation. Many computer programmers and others usethe words hacking, hack and hacker to express any admiration for the abilities and skills a special software developer. But typically peoples use the word to describe someone who “hack into” a system by evading the security of the servers.

Not only there is a controversy but an ambiguity. Hack is currently used in two main ways:

1. Pejorative way: Generally a lot of people and media often refers to computer intruders or criminals that violate the security of the computer systems. For example, “A hacker broke through the US pentagon security”.
2. Complimentary way: refers to the brilliant work of a programmer or expert. For example, “Richard Stallman, the Emacs creator is one of the most important hackers”.

In fact, in the jargon file (a dictionary of hacker jargon) emphasizes the positive connotation of the word hacker. Apparently for someone, hackers are good guys but it may not be for others. The bad sense of this activity is known as “Cracking” and peoples who crack are called “Crackers”. Hackers are not crackers. They have similar knowledge but different goals.

In conclusion, computer hackers are not a criminals or terrorists. The hacker community don’t like to hear from anybody that associate them with bad reputation or something negative. They work based on the solidarity. Hackers are unruly but not dangerous people.
posted by Satkong@Underground @ 12:49 AM   0 comments
upload by me
Saturday, July 5, 2008
Dlm kolum di sebelah kanan tu mnda2 yg aku upload tuk korg explore. Aku cdg nk wat 1 kolum lg tuk korg lak upload.kalu korg rasa ada apa2 program yg korg nk share..meh email kat aku dl..>> s_atkong@yahoo.com. Kalu ok..aku display kat sini..beserta id pengirim.program apa2 pun xkisah.x semestinyer hack tool.

ok..chowpeace
posted by Satkong@Underground @ 10:12 AM   0 comments
About Me

Name: Satkong@Underground
Home: kuantan, pahang, Malaysia
About Me:
See my complete profile
Previous Post
For All Booters n Hackerz USE AT UR OWN RISK
other sites
h4ck world's private web cams and control it
my prenz blog
upload by me
© 2005 satkong@underground Blogspot Template by d4rkk1ll3r